Lifestyle en Advies Oost Gelre  (lenaog)
Hier naast staat een jonge dame die ik mocht begeleiden met een check van € 350,-.
Deze heeft ze gewonnen met de Level10 challenge.
Op 20 april 2018 was de prijs uitreiking op Papendal. Zij was in die periode van 90 dagen degene die het meest in kilo's was afgevallen in de categorie Dames. Zo kun je meedoen op spier toename of vet afname.

Hoe gaat alles in zijn werk.
Bij de intake gaan we samen (een) doel(en) vaststellen en maken wij samen een plan van aanpak om de doelstelling(en) te kunnen bereiken. Wij zijn er voorstander van om kleine en haalbare doelen te stellen die realistisch zijn. 

Voorbeeld
Stel je wilt 35 kilo afvallen.  Ben je pas tevreden als die 35 kilo bereikt is ten koste van alles? NEE, dat lijkt mij niet. Als je lijf niet verder wil dan 30 kilo, wees daar dan ook blij mee. Zeker als je je daar 
goed bij voelt. 

Eerste gaan we eens kijken hoe het gaat om 1 tot 5 kilo af te vallen. Gelukt? Gefeliciteerd. Op naar de volgende 5 kilo. Enzovoort. Wij hebben regelmatig contact. Zo snel het weer kan, zal dit voor een deel weer persoonlijk worden, anders via de telefoon, Zoom call of video bellen. 

Wat wij wel eisen is dat u actief meewerkt en u ook wekelijks weegt en meet. Deze gegevens nemen wij ook bij u op om te zien of en hoe het lichaam werkt op de producten en waar eventueel bijsturing nodig is. 

Voor wie beschikbaar?
Voor iedereen van jong tot oud. De biometrische weging en meting kan alleen worden gedaan vanaf 18 jaar of ouder is. De voeding is geschikt voor iedere leeftijd na de borst- of flesvoeding. Bijzonder geschikt voor mensen die s morgens niet kunnen ontbijten. Het is geen geneesmiddel maar voeding die ons lichaam in staat stelt zichzelf te kunnen resetten.

Resultaten die ik steeds vaker hoor van mensen die een operatie hebben ondergaan en de Herbalife voeding gebruiken: ik herstel sneller dan de arts had verwacht. Mijn eigen voorbeeld: een spierscheuring in de rechter kuit. Op 03 september 2020 deze blessure gekregen. De huisarts gaf op 12 oktober aan dat het te verwachten was dat ik voor januari 2021 waarschijnlijk niet weer aan het sporten zou komen. Hierop heb ik iedere avond rond 21.30 uur herstel voeding genomen voor sporters. Op 12 november 2020 met mijn dochter een interval training gedaan van 6 keer 2 minuten hardlopen en tussentijds 1 minuut dribbelen. Dit ging prima. Hierna het trainingsschema weer opgepakt. Mijn lichaam heeft zich door de goede en extra voeding sneller herstelt dan de huisarts heeft voorzien. 

Een ander voorbeeld:

Vrouwen die bevallen zijn zeggen steeds vaker na het gebruik van de zuiverste soort sportvoeding: ik herstel heel snel en ben snel weer op het oude gewicht. 

De eerste sporters die de speciale sportvoeding gingen gebruiken, waren Los Angeles Galaxy, later volgenden AJAX en onlangs volgde Fortuna Sittard.

Ook de spelers van Schalke 04 uit Duitsland en Young Boys uit Zwitserland  gebruiken deze sportvoeding. 

De sporters gebruiken de Herbalife24 producten. Deze sportvoeding is ontwikkeld door John Heiss. 
Wereldwijd starten er anno 2020 van alle mensen die willen afvallen, aankomen of meer energie willen, ruim 32% met dit A-merk. Sinds 1-2-1980 is dit in Amerika op de markt gebracht en sinds 1993 in Nederland wettelijk toegelaten en verkrijgbaar. Het voldoet aan alle wetgeving, deze voeding is in meer dan 94 landen verkrijgbaar, wereldwijd. Het staat op de lijst van geoorloofde voeding voor de sporters. Gegarandeerd dopingvrij. 
Meer dan 300 wetenschappers en artsenteams zijn hier dagelijks mee bezig. Voor de producten zijn er medische en wetenschappelijke claims. Geen gelobby maar eerlijke producten. Herbalife de controle vanaf het gezaaide product tot en met de uitgifte in de eigen distributie centra in eigen hand. 

Bekijk dit filmpje eens:  https://www.youtube.com/watch?v=vyZ4h2K6XSA

Is dit een makkelijk proces? 
Ja en nee. Als je niets wilt veranderen aan je levensstijl, dan kun je beter geen contact met ons opnemen.
Wil je resultaat, bel, mail of spreek de voicemail in.

Wij gaan stap voor stap op pad. Volg onze aanwijzingen op, dan zal er bijna zeker resultaat gaan volgen. Geen ja zeggen en nee doen. Ja is ja en nee is nee. 

Wat wij willen is:
Meer mensen helpen met afvallen, aankomen, fitter en strakker worden en sportprestaties verbeteren en meer energie krijgen.
 

Meer energie voor de leuke dingen in het leven.
Wist u dat de meest voorkomende oorzaak van energie dips, onbedwingbare snack-trek en over- of ondergewicht het gevolg is van tekorten in de voeding. Dit kan de aanzet zijn tot veel gezondheidsklachten. Hoe is dat bij u? Uw voeding heeft een zeer grote invloed op uw energieniveau en snackbehoefte gedurende de dag. Dit beïnvloedt weer uw gewicht in gunstige of ongunstige zin. Vaak heeft dit invloed op uw humeur!

Het is voor u en ons belangrijk om een goed inzicht te krijgen in de huidige eetgewoontes. Wij kunnen u daarbij helpen!
Wilt u zelf ervaren of dit iets voor u kan zijn? Neem dan contact op door een mail te sturen waarbij u uw telefoonnummer en woonplaats vermeld. Wij nemen dan snel contact op en bespreken de mogelijkheden. Dit geheel vrijblijvend.
Mail adres: info@lenaog.nl  of lifestyleenadviesoostgelre@hotmail.com Telefoon: 06-21622587  Ben ik in gesprek, spreek dan de voice mail in. Ik bel u terug.

Voorbeeld van hoe het anno 2017-2018 gesteld is met onze producten. Zoveel suikerklontjes zitten er onder andere in:

Suiker is sluipmoordenaar 1 van ons lichaam en onze gezondheid.