Lifestyle en Advies Oost Gelre  (lenaog)

Fabian Maes uit Lichtenvoorde

Johan en Rian zijn vriendelijke mensen. Je krijgt een heel goede uitleg en geven aan wat mogelijk is. Zelf heb ik de producten drie dagen geprobeerd. Voorheen at ik acht boterhammen en nu neem ik s morgens een voeding shake als ontbijt. Rond 10.00 uur een banaan en een kop thee. Als lunch 2 boterhammen met ham of iets anders, geen zoet wat ik eerder wel deed en een kop soep. Om ongeveer 15.00 uur een appel met een kop koffie met één suikerklontje. Eerder twee klontjes. Helemaal zonder kan ik nog niet. ‘s Avonds normaal avondeten.

Later op de avond geen chips meer maar fruit of een handje vol noten, geen pinda’s. Honger gevoel heb ik niet, ondanks met maar één shake per dag i.p.v. twee. Ik ben nu 3 weken bezig en 3 kilo in gewicht verloren. In het begin een paar dagen iets last van ontslakking verschijnselen. Daarvoor was ik ook gewaarschuwd. Veel water drinken is dan de remedie. Ik ben heel tevreden en ga er ook mee door. Product is goed en de begeleiding ook.


Monique Bloemers uit Aalten

Ik ben sinds 12 augustus 2016 bekend geworden met Lifestyle & Advies Oost Gelre van Johan en Rian Kuipers (Herbalife) via mijn zus. Ik heb eerst een weegschaalmeting gehad om te kijken waar en óf er winst te behalen viel. Ik ben 1.72 cm en woog bij de eerste meeting 61,1 kilo en heb een leeftijd van 34 jaar. Dat bleken toch goede scores zijn, want ik had een metabole leeftijd van 19 jaar .

Toch ben ik gestart met een 6-daags pakket om te kijken wat mijn ervaringen daarmee waren en hoe mijn lichaam daarop reageerde. Na 6 dagen heb ik weer een weegmoment gehad en daar waren al wat bijzonderheden, opmerkelijk. Wat mij voornamelijk opviel was dat ik mij fitter ging voelen. Ik heb besloten om door te gaan met de voedingshakes van Herbalife.

Ik ben op dit moment bijna 4 maanden bezig met Herbalife. Ik heb 1 broodmaaltijd (bij voorkeur mijn ontbijt) vervangen door de voedingsshake van Herbalife. We hebben als huiswerk meegekregen om wekelijks maten op te nemen om te kijken of er ook centimeters afnemen, hierbij moet men denken aan: nek, arm, borst, taille, buik, heup en bovenbeen. Mijn gewicht is op dit moment 58 kilo en bij de overige maten zijn zo hier een daar wat centimeters verdwenen. Dit is een fijne bijkomstigheid maar ik ben er voornamelijk mee doorgegaan om mij fitter te voelen. En dat is wat er ook gebeurd, naast het feit dat de voedingsshake erg lekker smaakt. Wekelijks is er contact met mijn persoonlijk begeleider(s) om te kijken hoe het gaat en of er eventueel dingen/vragen zijn. Ongeveer 1 keer in de maand ga ik langs bij mijn persoonlijke begeleider(s) voor een weegmoment om te kijken of de uitkomsten hiervan binnen de lijnen blijven. Het is bij mij niet de bedoeling dat ik nog meerdere kilo's verlies en dat wordt goed in de gaten gehouden. De begeleiding ervaar ik als prettig en professioneel! Tot op heden heb ik nog geen één keer iets gehad en voel ik me FIJN en ENERGIEK!!!


Dianne Grotenhuis uit Lichtenvoorde
Ik ben nu zelf 3 weken bezig, al een paar kilo kwijt maar voel me vooral erg goed en heb gelukkig geen suikerdips meer. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik hierdoor erg last van mijzelf had maar ook mensen om mij heen hadden dan last van mij. Bedankt Johan Kuipers


Sandra Smeenk uit Lichtenvoorde: ik wilde zo graag van net over de 85 kilo naar de 80 kilo. Dat lukte maar niet. Nu met de begeleiding en de goede voeding, ben ik inmiddels meer dan 13 kilo kwijt en ik voel me er heel prettig bij. Het mooie is: het is geen dieet. Als ik eerder at wat ik nu soms eet, was ik eerder rond de 90 kilo geweest.

Angelien Reukers uit Mariënvelde. Ik ben in 9 maanden tijd 10 kilo afgeslankt. Moeilijk? Nee, helemaal niet! Het gaat vanzelf. Daarnaast heb ik veel meer energie gekregen. Ik heb alleen mijn ontbijt met brood, vervangen door de heerlijk shake die makkelijk weg drinkt. Verder ruim 4 % vet minder, buikvet 2% (visceraal vet) verlaagd en de taille met bijna 10 centimeter afgenomen. Heb ik vragen of is iets niet duidelijk, dan kan ik altijd contact opnemen en wordt netjes te woord gestaan. Ik ga hier voorlopig niet mee stoppen.

Mary te Vruchte uit Lichtenvoorde
De nieuwe smaak Pro 20 Select, vind ik heerlijk. Deze drink ik veel makkelijker weg dan de andere soorten en smaken. Minder zoet en daarnaast is mijn ontlasting met deze nieuwe smaak en samenstelling veel beter.
Het resultaat waar het om gaat, is hetzelfde.

Ik ben heel blij met de Pro 20 Select die met water wordt aangemaakt.

Romy Kerseboom (9:39, 21 dec 2018)
Sinds een jaar gebruik ik Herbalife. Mijn doel was om beter te worden in de sport die ik doe, karate. Dat is een zware sport waarbij veel kracht essentieel is. De producten hebben mij geholpen om nog meer spieren te kweken en zo nog beter te worden met de prestaties.
Precies op 1 januari 2020 ben ik begonnen met Herbalife bij Johan en Rian. Doel? Aankomen, spiermassa. 75 KG. In januari beginnen op 68 KG. Nadat ik de 70 voorbij was, begon ik er steeds meer in te geloven. Inmiddels weeg ik 77KG, mede dankzij de producten van Herbalife. Met een regelmatige check bij Rian en Johan, blijf ik vooruit streven. Gezonde voeding en veel sporten is voor mij de ideale combinatie, waar ik me prettig bij voel. De extra voeding van Herbalife helpt me bij het bereiken van mijn doelen. Johan en Rian, hartelijk dank! Ik hoop dat anderen hier ook inspiratie uit kunnen halen. Voor mij is het een ideale uitkomst. Timothy Mak uit Arnhem.